H&M


Avslutar min supertidiga lördagskväll med nya favoriter från mera H&M!


Imorgon är det vår! ta hand om er.

HEMMA!

Borta bra men hemma bäst! Nu ska jag sova och/eller se på film. Have a nice saturdaynight!


Oversize-bags

Miu Miu Wooden handle tote Miu Miu Wooden handle tote
MiuMiu, ca 9000:-

Chique, 629:-

Dessa två väskor, båda oversize, skinn och grått var lite lika varandra. En skillnad dock, priset! Vilken väljer du, Miumiu eller Chique?

Själv väljer jag Chiques, även om man bortser från priset. Jag tyckte bättre om axelbanden, och Miumiu-väskan var lite tråkig!

Ellamarie.blogg.se


Hon är 15 år och väntar tvillingar. Jag förstår verkligen att folk har fördomar mot henne, det hade även jag också. Hallå, hon är lika gammal som jag och väntar tvillingar! Men när jag väl tittade in på hennes blogg, och läste bl.a. frågorna såg jag att hon var otroligt mogen. Unga människor som väntar/har barn brukar ofta ligga tio år före i utvecklingen jämför med "oss" men hon är verkligen speciell.

Bara att uttrycka sig som "att jag vill inte att folk ska se mig som en ung mamma, bara en mamma"  eller "Är emot att lägga ut bilder på internet. Allt man gör, skriver och visar är kvar för alltid. Vill att mina barn ska få välja själva om dom vill bli uthängda på internet. Och det kan dom inte göra. Små bebisar kan inget göra om mamman ställer ut dom som små dockor. "  visar att hon är något speciellt, att hon ligger steget före.

SOMMARMÅSTE!!!



Jeansjackor! Jag har bokstavligt bott i min från april-september och jag längar till att få sätta på mig den igen. Det har kommit nya mc-modeller på tex monki, men jag föredrar den klassiska. Min är från H&Mbarn och den är typ fem år gammal, men magisk. Sjukt bra kvaité så jag kan verkligen rekommendera H&M:s.

Titta även in på barnavdelningen, str 170 fungerar minst lika bra som en 32-34:a, om de är slut eller nåt =)

Gaygiftemål

Läste en blogg alledes nyss, kom dock inte ihåg vad hette. Men där var det iaf en fråga om kyrkligt giftemål för homosexuella. Jag förstår faktiskt inte varför Sverige inte skrivit en lag tidigare som tillåter giftemål med homosexulla? Och okej, jag förstår att alla jävla religioner har kört på sitt sätt i tretusen år och det blir en stor förändring om man inte har eva-adam modellen längre blablabla. Men vi lever ju för fan i ett modernt samhälle, ett samhälle där alla har samma rättigheter och varför skulle man då inte få gifta sig med vem man är kär i?

Gud är ju en person som vill sitt folk det bästa (om det ens finns en gud?,) varför kan han då inte låta alla människor få leva sitt egna liv? Jag är 100% ateist och tycker för det mesta att religioner bara gör världen till en sämre plats (grupperar människor, skapar oredor mellan olika folkslag, palestinakonfliken, u name it) Arten människan är uträknad att 10% av sorten inte ska kunna föröka sig, och 10% ska attraheras till samma kön, så endast 80% av arten ska kunna skaffa ungar och på så sätt ska vi inte överbefolkas. Alltså (om man nu tänker genom guds synvinkel) ska han där uppe räknat ut att inte alla av hans folk (oss, alltså) ska kunna få barn, och det måste ju då vara guds vilja. Varför har då någon gammal förståsigpåare sagt att gud beordrar att giftemål ska ske mellan man-kvinna?

Jag tycker det är en skam av Sverige att det inte har varit tillåtet med kyrkliga giftemål för homosexuella förrens nu, med tanke på grundlagen; Alla ska ha samma rättigeheter; Är det då okej att skilja homosexualitet och heterosexualitet, med tanke på att sverige ändå är ett relativt religions-oberoende land?

http://www.dn.se/nyheter/sverige/homosexuella-par-kan-vigas-i-kyrkan-1.642038




Gossipgirlolist?


Lånade fyran, femman, sexan och sjuan på bibblan. Till flyget och så, hehe...

Tips



The Body Shops Cocos Budy Butter.
Hjälper mot mina torra händer och luktar underbart.

Chloé

Chloé Strappy leather sandalsChloé Strappy leather sandals
Cholé, 4372:- Damn it.

Systrar i jeans 2


Ska försöka kolla på Systrar i Jeans 2 ikväll, när jag är klar med tha packning. (om jag ens blir klar med den) Hört enligt rykten att tvåan ska vara bättre.
Någon som sett den?



Btw, ser ni tibbys makeover? Hur i helsike kunde hon överhuvudtaget ha blått hår??

Broderat

ToppLisetteBlus
BlusToppBlus
Indiska behåller  verkligen sin Indiska genre, med deras broderade toppar och blusar. Speciellt fint är det nu till våren; en färgglad blus med ett par slitna jeans och ett par klassiska svarta ballerina!

Looooooooooov!

Yepp. Äntligen lov! Fy fasen vad skönt!!! Suttit och druckit mormorssaft och ätit chokladbollar. Mumma. Klockan tre ska jag börja packa och har satt en deadline (annars kommer det vekligen inte funka) att halv fem ska allt vara packat och klart tills imorron. Jag är inte något vidare på att packa direkt. Typ sämt i universum.


Imorgon, Italienska Alperna

Fan

Åh, tid över. Eller vare nåt jag skulle göra? Nehe inte. Fan vad bra då.

En timme senare: Juste. Duscha. Faaaaan.


Haha, får väl kalla det dagens låt eller nåt



På hjärnan just nu, eftersom min syster rummet brevid sitter och glor på Mamma Mia

Top 3, asseccoarer


1. HJÄRTEVÄSKAN!!! Åhh vad jag vill ha, finns det något gulligare? Nej.



2. Ballerinaskor från Vagabond. Tror jag ska önska mig to the birthday, om jag inte köper dom innan

 
3. Blommigt plastarband. S. O. M. M. A. R.


Nej fy faen, nu hinner jag inte mer. Har ett författarporträtts-skit som ska vara inne imorron som jag inte ens börjat på. Inte. Så. Jätte. Bra.


Det är min vän det


HAHAHA

Rachel Bilson förlovad?????

Rachel Bilson med ringen på rätt finger...

Enligt VR, som enligt People Magazine uppges det att Rachel Bilson är förlovad med pojkvännen Hayden Chrsitensen. Inte för att jag är värsta skvaller-tjejen, men shit vad snabbt det gick. (eller dom kanske vart tillsammans jättelänge??)

Vad tycker ni då?


Såg tidigare idag på konsum att våran älskade Blondinbella är på VR:s omslag. Hon hade sjukt fina kläder, men poooooooosen? Hallå? Hon se ju för fan lika dan ut på varje jävla "proffsfotad" bild. Typ händerna i håret och plutande läppar.....

Hårband

Ribbon Chain HeadbandBallet Band Headband
Topshop


Visst är hårband fint? Iallafall på vissa, vet dock inte om det passar på mig.... Borde prova iallafall, finns ju en hel del ute i butikerr just nu =)

Torsdag

För once in a life time har jag tjugo minuter över på morgonen. Eller det är typ once in a millenium. Idag har jag en sjukt stress-äckeldag; skola till 11:45, sen en grej som ska vara inne tills imorron, en annan grej som ska vara inne imorron, laga mina jeans som har vart trasiga typ två månader, packa och träning. Fy fan.

En annan grej också! Kan man ha typ svarta strumor i gladiatorsandaler? Egentligen gillar jag inte gladiator så där supermkt, men det blir typ en annan grej om man har strumpor i...
.

Jag ger upp!!!!!!

Tyvärr, men hej då betygjävel. Jag skiter i mitt jävla totalmisslyckade prov. Fyfan. Nu ska jag sova, för jag är trött som in i helvete och hoppas att jag vaknar i paradiset imorron. G O D N A T T !


SOMMAAAAAAAAAR! (kolla inte på mina grisfötter bara!)

Kavaj + sjal= sant!

Rachel Bilson lanserar sin klädkollektion Edie Rose!


Älskar kläderna på Rachel Bilson.
Kort öppen kavaj och sjal bli avslappnat fast ändå uppklätt.
 (Gina, Åhléns)

Slitna jeans


Visst är slitna jeans snyggt? Helst ljusa, tighta stuprör. Hade jag inte varit pank hade jag lätt fixat ett par =)

Superfint till;
T-shirt: Åhléns
Örhängen: H&M
Gladiatorskor: Monki

H&M home


Inte visste jag att H&M har gjort en hemma-kollektion, som tydligen släpps imorron. Men än så länge verkar det ju se bra ut... ;)

Chanel vår -09


Gillar Chanels vårkollerktion, de stora blommorna, vita dressar och naturligt smink.


Blomma: H&M
Skor: Asos.com & Topshop

Armband, armband, armband

ASOS Stretch Three Row Bead and Tassel BraceletOasis Pantone Mixed Bangle
ASOS Stretch Pearl Wristband With Acrylic RoseASOS Double Wrap Around Cuff in the style of Nicole Richie
Dessa godingar från Asos är aldrig fel! Tänk er vår/sommar och brunbrända armar?

Fyra dagar kvar.


Tygskor


Nästa gång du köper tygisar, a l d r i g DinSkos. Har haft ett par från Topshop jag använt ett helt år= superfina. Ett par från dinsko= fina...en vecka, innan sulan lossnar, hälen går sönder eller tyget spricker

Hey!


Ohhhhhhhhhh My Gooooooooood!

Valley: 9 grander celsius, elelr ser jag fel? Tidigare idag var det tolv, TOLV GRADER!!! Det är ju typ tommarhetta i Sverigemått. Fem dar kvar......

Ny design.

Inte perfekt men helt okej. Vad tycks?

Värme

Tyvärr har jag inte vunnit någon thailandsresa...än.... Men jag får väl trösta mig med lite varma kläder, eftersom det fortfaande är typ tio minus ute.

Grå vantar, Åhléns, Mössa H&M, Halsduk Åhléns, Skinnvantar, Lindex

Sista veckan...

En vecka kvar. En helvetes jävla vecka innan lovet. Schöönt! Om typ en vecka sitter jag på en mysig italiensk-alpersk restaurang och käkar pizza efter en hel dags skidåkning! NICE!

Några saker jag ska göra under kvällen;
-Plocka upp på mitt rum
-och dammsuga
-och allt annat
-laga mina jeans
-vinna en all inclusive till thailand tills det blir vår&sommar
-hitta några tusen på trottoaren
-skriva en svenskagrej
-och en SO-grej
-trolla fram GG-säsong 1
-göra en header
-och hitta ett ton choklad. Sen är jag nöjd.

Klippning

Idag sprang jag förbi frisören och klippte mig äntligen. Var helt för länge sedan jag klippte mig sist, ni vill nog inte vet, haha. Har tyvärre ingen före-bild, men såhär ser det ut nu iallafall; lite uppklippt men längden sparad.


Vår-underkläder


När det är vår (eller alla andra nya årstider) vill jag alltid byta ut min garderob och lovar mig själv att alltid vara dösnyggt klädd. Good luck! Men lite nya underkläder ska jag nog köpa, även fast de kommer vara grå som bly efter andra tvätten....

För övrigt är jag pissed off på blogg.se eftersom inläggen tar, en sisådär tre-fyra miljoner år kanske? Godnatt iallafall, nu ska jag läsa lite Gossipgirl, haha

Dagens klädsel

Nya femtiokronorsblusen som jag lyckas smeta in i tårta. Yeah righ!



Blus: Topshop
Tights: ????
Skor: H&M
Armband: Ur&Penn


Duscha nu, vilket jag borde gjort för veeeery long time ago. Puss.

Torsdag!

Hellu mina kära. Imorgon är det fredag vilket betyder att Martina kommer! Dock betyder det också att jag bara har tre dagar kvar till spanska provet, och sofia om du läser detta, vi ska hålla VG:et, right? Idag eftermiddag har jag + andra tillbringat tiden med att baka en tårta till tårttävlingen på la escuela imorron. Blev en grön barbapappa/rymdvarelse/figur/nånting. Fin vart den iaf ;)


Supergod fyllning till tårtan, sorry Sunder, jag var tvungen att tjuvsmaka ;) Bild tagen från
justlikesunder.devote.se

Världens gulligaste mamma


Gulliga mamma gav mig och Anna varsin Riesen (typ vårat favvogodis) som vccinationspresent. hahah. Men gott som fasen. Har ni för övrigt sett riesen-reklamen. haha. Nej juste, plugg var det......

crazy platforms?


S E R  N I   P L A T Å N ? ? ? Jahopp, snygga skor enligt vår -09 ska vara äckligt höga klackar med en platå som ser ut som hej-jag-gick-på-en-kloss. Precis när man har vant sig vid "inbyggda platån", dvs en dunderklump nere vid fötterna kommer nu klossarna.  Lite ballt, men nej. Går inte hem hos mig.....

Gossipgirl-böckerna

Gossip GirlGossip Girl - Ni vet att ni älskar migGossip Girl 3 - Allt och lite till


Hej feel good! Ligger på fjärde i ordningen nu. Och dom är himla bra ingenting-att-göra-böcker om man är för snål för att köpa boxen (eller för lat för att ladda hem, hehe.) Läsvärt!


Today.



Kavaj-jacka: MQ
T-shirt: H&M
Jeans: Cubus
Armband: Ur&Penn.


Middag och sedan typ tre timmars plugg. Mysigt!

Sextiotre kronor rikare


Räknade min myntburk och blev 63 kronor rikare hlet plötsligt.
Bra till panka dagar....

FYND!!!


Bolerokavaj-jacka, Zoul/MQ 150:- (tips; suuupermkt rea på mq, värt att checka!)



Världens gulligaste blus, Topshop 50:- (!!!!!)
Idag var jag glad ända tills jag kom på att jag har spanskaprov på måndag. Jippie. Borde väl lägga all min lediga tid på det, men men... Ska snart iväg till vårdcentralen och vaccinera mig och sen ska jag tjockisfika med min syster. See ya

Hollywood-hår

 

Det är dags för turen till frissan igen. Very dags. Ingen vill nog veta när jag senast klippte mig, så tänk då hur jag mina toppar ser ut? (Kanske en av orsakerna varför jag 99 av 100 ggr alltid har det i en knut mitt på huvet.) Men somsagt, nån gång inom den närmsta framtiden ska jag ta mig i kragen och gå till frissan. Och inte tackar man heller nej till ett swall á la Blake Lively? vad nu det har med saken att göra, hehe....

Världens fynd!!!

Nu har jag varit hos tandis, inga problem med dom. Bara borsta bättre, as usuall. Sen gjorde vi alla<3dag-kort med konfan-grejen, och sen! och sen, hittade jag väääärldens fynd. Asså fynd of the decade typ..... Superfin blus från Topshop, 50 spänn (ord 500!) och en midjekort kavaj från Zoul/MQ för 150! (ord 500!) FYND!!!

Nu ska det chillas eller pluggas, depends on vilket humör jag är på, gissa? Och by the way!! MVG på hemprovet i historia. YEEEEEY!

Tips för håret.

Hur sjutton kunde det bli så här j*vla brottom? Tandis klockan fyra, sen halv fem ska jag iväg och göra alla<3dag pyssel med konfan, och klockan åtta träning. Snacka om bizzy...

Jaja, men till en annan sak: Mitt hår är skitigt som fan nu och jag har det som vanligt i en knut mitt på hjässan. Men annars har jag två toppenbra produkter; Torrshampo från Lee Stafford och Saltvattensprej. Hårsprej för mig är TOTALT värdelöst iochmed att det ramlar ut efter typ fem minuter. Bra köp! Måste springa nu, puss


Torrshampo ca 80 kr & saltvattenspray ca 40 kr

Nitväst

 
Som allt, när man dragits med det ett tag börjar man gilla det. Eller vad har man för val? Skulle bli ballt till romatisk blus, jeans och ballerinor, eller en grå tisha, shorts och tygisar =)

Vilken väljer du, Bikbok 599:- eller Gina 299:- ? Själv tycker jag Bikboks var finare, men inte SÅ mycket finare att jag lägger 300 spänn extra....

Babydoll efterlyses!

ASOS Flower Garden Print Dress

Vår och sommar närmar sig, och med det menas ju, såklart, babydollarna! Har dock inte hittat några, so please help me! Sett nån, tipsa! Du belönas med ett finare karma!

Aldrig utan min Chanel



Chique.se, 399:-

Kändis efter kändis har den, och jag förstår dem. Varför skulle man inte ha världens underbaraste väska, om man var rik som ett troll? Vi dödliga kör på budget-budgeten, helt okej dom också. Men lååååång väg från de äkta. Lång väg.

Flowerpower


- Ljus kjol: Monki
- Portmonnä: Monki
-Träarmband: Indiska
-Plastarmband: Bikbok
-Mörkare kjol: Indiska
- Skor: Monki

Jag har kommit till en klassisk ha-period. Jag vill ha, ha, ha. Fast dessvärre tror jag det bara är någon sorts tröst, för jag vill egentligen bara ha vår! När jag är sextiotvå och precis tagit lite förtidspension ska jag köpa mig ett schetalyxigt hus i spanien där jag ska isolera mig neovember-mars och bara dricka färskpressad apelsinjuice och äta kiwi (?) Bara 47 år kvar. Jippie.......

Mascara

Var tredje till sjätte månad sägs det att man ska byta ut sin mascara. Säkert helt rätt, med tanke på vad mycket skit som finns i en såndär liten förpackning. (vi vill nog helst inte veta, egentligen) Därför kan man inte lägga hela sin förmögenhet på lite svart gegga. Här är några budgetmascaror som jag gillar;


-Maybelline Volum Express turbo: Okej borste, rätt fast konstistens och lätt att applicera. Finast på sommaren då man inte vill vara överspacklad för det blir ett naturligt resultat och utan klumpar. pris runt 100:-

-Maybelline The collosal Volum express: Stor borste som tar fram alla fransar! fast konsistens som gör att den torkar snabbt och därför inte kladdar på ögonlocken. Värsta volymen! Favorit! pris runt 135:-

-Make Up Store nånting. Rak borste som kan göra att den bara framhäver fransarna "mitt på", lite kladdig och tar en liten stund innan den torkar så den inte ska gegga runt ögonen. Men när den väl är på blir det väldigt fint. pris runt 135:-

Och här är några jag inte rekomenderar

-L´oreal Telescopic: Jag verkar vara den enda i världshistorien som inte gillar den. Den har en pytte-pytteliten gummiborste som gör hela fransraden till en stor ögonfrans, eller så får man spindelben á la svarta änkan. fjortisliknande resultat. pris runt 150:-

-Isadora boost up: Även denna i gummiborst-resultat (inte så stort fan av det, som ni kanske märker...) som känns v ä r d e l ö s . Kan vara okej när man appcierar i badrummet på morgonen, men inte lika okej när man knappt känner igen spöket i spegeln efter en timme, eftersom typ 90% av mascaran ligger under ögonen.... pris runt 110:-

- Isadora build up nånting: stor borste vilket är bra, ger naturliga frnsar med mycket volym och färg. Vore toppen om allt inte försvann efter en timme..... pris runt 95:-

-Maybelline Great lash: Blöt!!! Känns som man har sparat pengar med att spä ut färgen med vatten= torkar segt= antingen kladdar över- och underfransarna ihop sig eller så har man allt i ögonbrynen. Dessutom för kort borste. pris runt 75:-

Obs! Det jag rekommenderar/inte beror ju helt på vilket resultat man är ute efter, eller vilka typer av ögonfransar man har. Jag har rätt långa, ljusbruna och vill ha ett rätt så naturligt resultat och vill att varje frans ska "vara för sig"....

HEY!

Trött som fan, nu ska jag lägga mig tillsammans med några avsnitt av OTH efter att det gick åt helvete med min på-g-kjol. NATTI!
Marc B Chelsea Quilted Chain Bag
Vakna med mig imorron bitti?

Nicole Richie


Skjorta- H&M
Kavaj-jacka- Gina
Sjal- Forever21
Väska- Chique.se

Snyggt snyggt snyggt. Röd väska plus djurig sjal. Inte illa det inte. Jag vill bara ha vår/sommar mer och mer. Börjar bli ordentligt trött på vintern och det enda till min hjälp är väl godis. Låter inte så bra....

Det finns snälla människor, och det finns jävligt snälla människor.

Min tränare, som är typ universums snällaste, kom nyss med min mobil som jag hade glömt i hans stora allt-i-allo-väska med träningsgrejer (lång historia) som ligger i nåt förråd in somewhere. Fatta vad snällt. Det gjorde min dag!



Sen håller jag faktiskt på att sy en ungefär sånhär kjol, men produktionen har liksom bara stannat upp, av nån wierd anledning bara gud vet. Eller egentligen är den fett olik, men den har sånahära knappar iaf ...;)

Warehouse Button Through Tulip Skirt

THAIMAT

Lördag kväll. Igen då. Fan vad tiden går snabbt. Men hursomhelst, snart kommer Sofia och vi ska gå och käka thaimuat och sen går vi dit vinden bär. Höhö. Blir väl antagligen en amerikansk b-komedi eller nåt i den stilen, annars är jag sugen på att bowla, hehe.

Have a really nice Saturday night!

Konsten att reklamera ett varumärke

Make Up Stores berlockarmband med miniatyrer av många av produkterna. Själv tyckte jag det var asballt och skulle lätt kunna köpa det om det finns i ett rimligt pris.....

Shopping


Myrorna 100:-


H&M 198:-

Vet inte om jag nämde det igår (och jag orkar inte kolla, även om jag inte tror nån bryr sig....) så sprang jag runt i stan och letade kläder. Och då menar jag verkligen hela jävla stan. (zinkensdamm-myrorna-kafé (där jag åt årets första semla, mmmm....) vid mariatorget- (även om jag tycker det ser ut som en park snarare än ett torg..)mariatorget-slussen-götgatan-massa affärer på götgatan-(hittade en massa fint på monki) hötorget-drottninggatan-pralinhuset (lång historia)-sergelgången-massa affärer runt sergel-tuben-hem) Men helt jävla skitförgäves var det inte för jag hittade en exakt sån kofta jag ville ha och en great väska på myrorna även om mina fötter DOG!

Idag


...Har jag på mig mitt superfina guldarmband från Ur&Penn för 30 (!!!) kronor.

Fredagen är min bästa vän!

Ääääääntligen hemma. Och helg. Finns det nåt bättre än en fredagseftermiddag helt utan planer. Nope, wouldn´t think so....Hoppas för övrigt på att vi har kokos hemma, så jag kan göra kokostoppar!


Oh yeah!

Monkiponki


Jag vill fetha ugglapuggla tishan, och rosa gladiatorerna vore inte heller fel.
 (och ja, jag jobbar fortfarande på att innan detta år är slut ska jag över huvudtaget äga någon plagg härifrån....)

Ikea

PORTIS KlädhängareGUNILLA Metervara
IRJA GardinstångsetFANSTA Skärm

SPONTAN Magnetlist med 3 magneterBUMERANG Galge, svängd
Jag brände lite stålar (pappas stålar, he he..) på IKEA igår. Det är nice. Very nice. Så imorgon ska jag vara så rolig att gå igenom min lilla walk-in (där allt ligger på hög. Stor hög. Himla stor hög) och sen ska jag städa och göra sådära jättejättejätte fint att man inte vill gå därifrån eller nåt. Haha. Får se hur det går.....

Pappas pengar är mina pengar.


Dom är snygga, dom är poulära och dom är kända. Jävligt kända. Vad är dom kända för egentligen? Dom är varken skådisar, designers, fotomodeller eller sångerskor. Eller jo, dom är partyprinsessor. Men kan man verkligen bli såpass världskänd för att strutta runt i L.A och dricka drinkar. Ja, det kan man nog. Om man har en farsa som har fett med cash. Jävligt fett med cash....

Tidig kväll.

Trött som fasen, nu ska jag lägga mig och sova istället för att bli väckt av mitt element som typ har gjort illa sig och skriker hundra gånger per natt. (asså ni vet jag menar.) Sen ska jag vakna pigg som en nyponros och stråla som en solstråle imorgon bitti. Och sen blir det in till stan efter plugget (slutar kvart i tolv typ) för att eventuellt spendera massa pengar.. GODNATT!

 
Tantaffären Kappahl hade himla fin crossover! 199:-

I mina drömmars land...


Solnedgången, en sarong runt axlarna, en drink med massa paraplyn i och ett stort fat med frukt. Då är jag framme.... (hej 2,2 minus och gråmulet!)

Till alla hemliga beundrare;


- Supersöt mugg från Lagerhaus
-Lipbutter från The Body Shop
-Världens sötaste Snobbengloss från H&M
-Hjärtklubbor
- Quiltad crossover från Topshop (hur söt?)

Ska lägga mig nu, sov gott alla söta!

Det hänger på halsen


STORA halsband verkar bli en hit i år. Syntes redan på Philip Lims höstvisning och verkar finnas överallt i kedjorna. Själv tycker jag det är superfint. För 60 spänn kan man lyfta en hel outfit =)

-Svart/Guldkedja Topshop
-Med massa olika färger- Topshop
-Långa pinnar (eller nåt)- H&M
-Med små "blad"- Asos
-Snäckskal (fortfarande favorit)- H&M

Pysselryck



Fick ett pysselryck alledes nyss, så det blev ett fördelsedagskort till en vän som fyller år om inte så lång tid. Dålig kamera dock....(dvs mycket finare i verkligenheten, haha)

Tisdag

Hej allesammans, idag är det;
-tre dagar kvar till helg
-10 dagar tills Martina kommer
- hundra år till sommarlovet
- tusen minusgrader ute.


Annars har jag hakat upp mig med allt som har med vår att göra. Och Depends vårlack. Såklart. Synd bara att det orangea verkar hänga kvar (hej stoppljus!) i vår också, pastellila däremot var nåt nytt!

En bild säger mer än tusen ord.

 
Stranden, Hastings, Sussex, England, Storbritannien, Världen

Fint till våren.

Gissa vem som är sådär 10000% procent trött på vintern; kylan och mörkret? Men i vår ska jag se ut såhär iallfall:

Väska: Chique.se
Kofta: H&M
Negellack: Essie
Jeans: H&M
Ballerina (favorit): Vagabond

Nu: plugg, puss!

Kilklackar?


Fint eller fult? Livets stora fråga. höhö. Men jag vet inte.... ser det lite klumpigt ut, eller?

Nicole Richie i sina, Steve Madden, Christian Loubotin, H&M, H&M

jag är bässssssssssssssst!

Praoen fixad. Praoen fixad. Praoen fixad!

Och gissa vad det blev då? En pysselbutik! Ska blir sjukt roligt!

Inte illa, hehe



Haha, kak-inlägget på Blogg.se:s förstasida, nice!

Check the back!


Jag är mer än baddräktmänniska än en bikinimänniska (dock blir det mer bikini för att undvika den superosexiga blekmagen) och den här baddräkten (från H&M såklart) är en tiopoängare. Himla fin med avtagbara axelband, snyggt bröstparti (?) och ryggen ryggen ryggen ryggen! Jag älskar ryggar, det är typ en av människans finaste kroppsdel. H&M, 198:-

Fina tryck.

T-shirtar med balla tryck=döfint. Dock är det så synd att de flesta tjej-t-shirtar är så tråkiga. De bästa hittar man helt klart på herr. Förutom Forever21 då. Fast det ligger ju typ i världens ände (eller världens mitt?.) Fan.

Rosa med bokstäver: H&M Divided Kille

Randig: Topshop

Med blått tryck: H&M Divided Kille
Med folk (?) på: Topshop
Cupcake (favorit!!!!): Forever21...såklart...
Lila: T-shirt store



För övrigt förlorade vi dagens match med 8-0. LYCKAT!!!!

Kuvertväskor


Förut var det töntigt men nu tycker jag kuvertväskor är jättefint! Ser lite mera uppklätt och genomtänkt ut. Och dom är perfekta för plånbok, nycklar och mobil. Hittade en ormskinnsfärgad från H&M (som kan vara i två olika varianter) och en korallfärgad MiuMiu. Vilken är finast?

A piece of cake





Inte för att jag är ett fan av bakböcker, men denna! Se på bilderna bara. Konsten att sälja, helt klart. Har dreglat igenom den 100 gånger nu och jag tröttnar aldrig, känner mig faktiskt som en bebis som för första gången läser en bildebok! Leila Lindholm, A peice of cake


Quiltat

För alla oss normala som inte pungar ut 10.000 på en väska så är dessa sjuktligt fina. Fast jag är typ pank så det blir väl en sväng på myrorna eller nåt. he he...


RSS 2.0