Lördag!

Usch, jag håller på att bli sjuk. Tror inte det var så jätte-jättesmart att sitta fem timmar i korsdrag, hur varmt det än är. Dagens plander blir lika otroliga som alla andra i mitt liv, dvs storstäda huset (hej grisstia), sy klart en massa saker som krånglat ihop, plugga (borde ligga på nytt ma-kapitel just nu)  och städa min kanin bur. Funny.



Till lite roligare grejer. Mina skor kom i torsdags. Något vingliga, men jag jobbar på det ;) Passade förväntansvärt bra också. Nice!


H&M H&M H&M



98:- 298:- 129:-

Fasen vad fint det här var! Speciellt skorna och koftan, blir nog en sväng på the h and the m inom the nearest future...

Vilken är din beauty-favorit?


Hmmm, min favorit är nog lagom netrala-bronzing-looken som Beyoncé. Fint!

I soffan...

Ligger i soffan just nu och glor på OTH. Ansträngning på hög nivå. Sen har mina skor kommit också. Ska hämta ut dem på posten snart. Jippie!


Bjuder även på dagens dröm; Blus från Kappahl, Jeanstights från Only, Gladiatorsandaler från Nilson och väska från Bianco

Fina halsband

Måste bara tipsa om en smyckes-sida jag hittade alledes nyss, Johannan.com. De har superfina smycken, speciellt halsbanden. Här är några av mina favoriter;


Me gusto mucho


I love nitar. Very mucho grande. Och dessa två var ju inte helt fel. Kommer från fantastiska kvalitétsaffären Gina Tricot.

Väldigt onödig hajfakta

Visste ni att en haj måste röra sig i vattnet hela tiden? Rör den sig inte kan den inte få in vatten genom gälarna och de får då inget syre. Dvs då kvävs de. När de sen ska sova sover de med en hjärnhalva i taget, alltså när ena hjärnhalvan sover är den andra vaken och håller kroppen i rörelse, och sedan tvärtom.

Amazing, huh?

En kopp te?


Fick med mig denna supersöta tekopp hem från Indiska i Söndags. Kanske inte syns, men den har även guldkanter på toppen. hehe. Köpte den på rabattkupongså jag fick den för 60 spänn ;P

Sy & Plugg

Hoppsan vad dålig update det blev nu. Men jag är upptagen av några saker, bland annat har jag en egen liten syverkstad här i mitt rum, och sedan var jag tjockt med plugg.


Men jag kan ju även visa sötaste halsbandet ute i kedjorna just nu, en guldig groda från Ur&Penn för 99:- tror jag ;)


T700


Och för alla som missat råkade jag ju för ett tag sen "tvätta" min mobil. (Låg i mina jeans i handtvätt i femton minuter innan jag kom på var den var) Så nu har jag finally köpt ny! Yey. Blev denna, T700 från SonyEricson i fint rosa. hehe. Har dock lärt mig att äldrig tvätta en mobil igen...

Beställt & Klart


Snart kommer dessa vara på väg hem till mig! Nyss beställda från nelly.com, rubbet (med frakt) gick på typ 240 spänn. Nice!

Sewtime


Snart ska det äntligen sys igen! Har haft ett litet på.. typ fyra månader. Ni får gissa vad det ska bli. Vilket inte är så jättesvårt. höhö.

9 x örhängen

 Stoooora, färgglada och coola örhängen är hur snyggt som helst. Här är några av mina favoriter;

Drömfångare Topshop
Med svarta stenar Asos
U-formade Topshop
Lejonhuvud Topshop
Multifärgad
(favorit) Topshop
Guldiga H&M
Svarta H&M
Turkos/guldiga Asos
Flamingos MiLajki

I solen

Sitter just nu med datorn i knät på altanen och solar. Nice. Har dessutom premiärhoppat för första gången på studsmattan i år. Nice igen. Funderar på om jag ska gå och hämta lite glass också. Men jag tror inte jag orkar. hehe.

Hit eller miss?

Spets legging/tights/stay ups, hit eller miss? Vet inte vad jag tycker om dem, spök-varning eller sött?

Staden som aldrig sover


Inte för jag varit där, men jag ska dit!

För övrigt såg jag 17again ikväll. Bra för den som gillar halvtöntiga komedier där alla är supervacka, med ett löjligt budskap och rätt så torr humor. En film på min nivå alltså. Godnight!


nelly.com


Här är några saker jag vill ha från nelly.com. Dock kanske det inte passar så jättebra tillsammans. Very colourish. Fast man kanske gillar det ;) Skorna ska jag iallfall beställa, kallar det väärsta klippet då de ligger på 200 pix. Godnatt!

Håraccessoarer


Jag vill också ha stora blommor eller rosetter i håret! Det är superfint med "lagom neutrala" kläder eftersom det syns.. rätt så väl. Hehe. Alla dessa är från forever21, min favorit är den lila eller svart-vita ;)

Sandaler


Sommar, Sommar, Sommaaaaaaaaar!


Ellos 699:-, Ellos 649:-, Din Sko 349:-

Steve Madden ca 800:-, Monki 300:-, H&M 129:-

Skopunkten 299:-, Ellos 299:-, Nilson 399:-

300

Maha. 300 inlägg. Slå det du.

Torsdag;



T-shirt Monki, Jeansjacka gammal, Halsband Ur&Penn, Jeanstights Gina, Ballerina Sthlm DG


Leopardsjal

Scarf Brun
Ska nog köpa denna fina leopardsjal från Lindex någon gång inom den närmsta framtiden. Till jeans, röda ballerina och jeansjacka kanske? Lindex, 99:-

Dagens dröm


T-shirt Topshop, Armband Urban Outfitters, Shorts Bikbok, Nagellack H&M, Sandaler Ellos

Vila


Sjukt snyggt.

Goddag förresten. Idag har jag varit en sväng på barkarby-outletten där jag hittade en bok. (?)  För övrigt är det molnigt ute och sen ska jag städa. ciao!

Allt fint är dyrt


Denna fina klocka/armband/blomma skulle inte sitta helt fel på min handled. Älskar designen, färgen och strukturen. Prislappen dock på 2400:-. Aj då.

Sno stilen av Lauren Conrad


Jeans H&M, Linne Ellos, Wayfarer Ray Ban, Väska Asos, Sandaler H&M

Usch, nu har jag varit ute och tränat. Eller halft tränat iallafall. Går segt. Och bättre blir det inte med att min rum är ett seriöst jälva b-o-m-b-n-e-d-s-l-a-g heller. Hehe. Ciao!

A cup of tea?


Dessa två supersöta te-servis-grejer vill jag ha! Love it! Kanna 149:-, Kopp 79:- på Indiska


ICECREAM!

 
Jag är väl inte ensam om att vara glassberoende va? Dessa är mina favoritglassar, alla från GB och sia. Vilken är din favorit?

Dagens dröm;


Blus Vero Moda, Jeans Cubus, Sandaler Bianco, Örhängen H&M.

Godnatt

Känner ni igen henne?

Blake Lively på Allures majnummer.
Hehe, okej då. Jag är förmodligen fett blåst över att inte känna igen henne. Eller?

Väskor i motiv


Visst är dessa motiv-väskor söta? Skulle platsa i min samling, speciellt svarta hjärt-väskan ;)

Svartvitt


Vit klänning Gina, Svart klänning Asos, Diadem Forever21, Kofta Åhléns, Armband Indiska, Skor H&M

Ny design?

Någon med en bra idé?

H&M


Dagens fynd. Sladdrig kjol från H&M för 129:- (!) Superfin, tänk er denna till vitt linne och nåt halsband?

Dagens;


Blus H&M, Jeanstights Gina, Ballerina SthlmDG

What a day! Vad fint väder det blev! 22 grader i solen och kanske 15 i skuggan! Har precis varit och handlat lite, och sen blev det mjukglass. Ciao!

HEMMA!

Glad påsk i efterskott alla! Nu är jag tillbaks igen, efter ha varit inklämd i en stuga på 32 kvadrat utan vatten över helgen och gått upp minst fyra kilo på äckligt påskgodis (kan någon påminna mig varför jag ens äter det?) Ciao!


Sa någon vår?

Kjolar på fyra sätt





Fyra olika varianter av "kjoloutfits", en för varje tillfälle (typ...) Vilken tycker du är finast? Själv tycker jag ettan, inget slår den där paljettkjolen ;)

Allt från Topshop

Rachel Bilson


Stil på hög nivå

btw. För exakt ett år sedan var det tre grader och blötsnö. för alla som undrade. höhö.

Badkläder


Dessa fem är mina favoriter, de tre första från H&M, de sista från Topshop.


Dagens dröm


Jeanstights Only, Rosettlinne Cubus, Pumps Nelly, Kofta H&M

Shopping!

Detta fick jag med mig hem idag, det mesta på rea, hehe. Randig kofta från jc, gulrandig t-shirt från Gina och en suuuperfin blus (jag vet, den ser förjävlig ut på bilden) på H&M för 100 spänn! Nice! Oth nu, ciao!

Påskgodis


jag och Sofia gjorde påskkycklingar av mandelmassa igår. Fina va? ;)

Kappahl 299:-


Köpte i lördags, superfin blus med gulliga detaljer. 299:- på Kappahl

Mulberry-kopia?


Hittade denna, sjukt lika den riktiga mulberryn, på joy i söndags. Prislappen ligger på 500, synd bara att den inte var av äkta läder då den bara håller någon månad annars...

Skor på Nelly


Hittade webshoppen nelly.com igår (fyra år efter, I know...) och gud vad fina skor de har! Och billiga. Ska nog beställa de längst upp till höger. Till jeans, top, och sjal? Godnatt

Dagens dröm


Nitväst Gina, Blus Monki, Ballerina Topshop, Armband H&M

Godmorgon!


Shulululu allesammans. Idag tror jag att jag ska påskpyssla lite, för alla intresserade. Innan det ska jag nog ragga med någon till centrum och shoppa mig pank. Ciao!

Dagens dröm


Klänning Topshop, Skor (hur snygga???) Nelly.com, Armband Asos, Tights Lindex

PARIS, KATE & I



Påskägg


Nu är påsken snart här och detta skulle jag vilja hitta i mitt påskägg; Skjorta Monki, Klänning Topshop, Panda -tshirt Forever21, Portmonnä Kappahl, Söta trosor Åhléns, Ögonskuggor, Örhängen H&M

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Tillbaks igen!!!! Nu kommer det bli riktigt bra bloggning härdanefter!

Fredagskvällens resultat


Från början var jag en hygglig grabb som växte upp på upper east side...


Sedan sökte jag nya vidder och flyttade till calefornien...


Men jag hittade kärleken och flyttade till Wysteria Lane...

 
Det ena ledde till det andra och jag blev effterlyst av polisen....

GreysAnatomy.jpg image by tallchlck
Under häket mådde jag dåligt och hamnade på sjukhus...


Tillslut fick jag min dom och nu sitter jag här..

HAHA, jag har extremt tråkigt! dags för lite gossipgirl tror jag. Och förresten är jag hemma igen, vid sex mötte jag sofia och sen käkade vi middag vid kungsan. Mysigt!

Fredag

Hejhejhejhej och baaaaad update. Hehe. Idag är det fint som faen och jag ska praoa till sex. Men det är sista dan och det ska fan bli skönt. Påsklov!


Mina favoriter från Monki

Boots


Om ni av någon anledning skulle åka till London i sommar eller nåt, får ni inte missa Boots! De har alla möjliga roliga smink- och skönhetsgrejer (som krämer. hårspray, olika vitaminer mm) till typ minipris. Sverige är skitdyrt med sånt, och kolla bara in priserna! Ett pund är väl 12-13 spänn va? När jag var där i somras ägnade jag minst en timme om dagen på den där affären ;)

Dagens dröm


Såhär vill jag se ut de varma kvällarna i sommar;
Klänning Topshop, Chanel-kopia Asos, Pumps Steve Madden, Armband Asos

It heels

Hej och ursäkta dålig uppdatering. Väldigt dålig uppdatering. Menmen. Slutar ju sex, och sen var det lite annat nu ikväll + gossio girl. haha.

Till nåt helt annat. Jag vill ha dessa skor! Efter massa gg-tittande har man ju vääärsta inpirationen till alla deras kläder. Så  s n y g g t ! Mycket högklackat och coctailklänningar. Me like!
Grå lack Steve Madden, Cerice Steve Madden, Beige peeptoe Topshop, Klarblå Steve Madden, Svart mocca-peeptoe Topshop, Svart sandalett med peeptoe Asos, svart satin Bianco, Blått ormskinn Asos


April

Gud, jag kan inte fatta att det var tre månader sedan jag låg i min säng helt slut efter nyårsafton. TRE MÅNADER! Shit vad tiden gått snabbt. Det är väl 1/4 av ett år... Jäääävlar.

Över till dagens fråga då. hehe. Det är ju inte direkt superkavlité på H&M, men håller ett par tygisar iallafall några månader? Eftersom vitt är vitt pallar jag inte köpa typ LeCoq eftersom de förmodligen kommer vara skitiga efter några dagar...

RSS 2.0